Utstyrspark

SEAMOR Rov

SEAMOR ROV er vår nye inspeksjonsenhet. Arbeidsdybde ned til 300m. Utstyrt med sonar, gripearm og farge/sort hvit kamera.

Alutech arbeidsbåt

Dykke-/arbeidsbåt på 24fot med en bredde på 2,5m. Båten fraktes på henger, noe som gjør både transport og sjøsetting enkelt. Båten brukes også til ROV-kjøring pga. den gode dekksplassen

Mobil Dykkestasjon

Fiat Ducato skapbil 2012. Rigget for 2 stk slangedykkere ned til 50 mvs. Lys og videomonitorering for begge dykkere. Selvforsynt med høytrykk/lavtrykk pusteluft. Bygget ihht. DAT 511.

M/S Oda

Dykkebåt med 2 x 375HK VP og 7,5 tm kran.Båten er 50 fot og 5,40 meter bredde. Dypgående 1 meter. Max fart 12 knop. Båten er rigget som stasjonær dykkestasjon for 2 stk slangedykkere ned til 50 mvs. Lys og video-monitorering for begge dykkere. Selvforsynt med høytrykk/lavtrykk pusteluft. Bygget ihht. DAT 511.

Dykkerflåte

Dykkerflåte 12×3,5 meter med  dykkestasjon. 10 fot container rigget for 2 stk. slangedykkere ned til 50 mvs. Lys og videomonitorering for begge dykkere. Selvforsynt med høytrykk/lavtrykk pusteluft. Bygget ihht. DAT 511. Container kan med enkle grep settes på dekk på andre fartøy dersom behovet melder seg. Dykkerflåten har også en «moonpool» på 3×3 meter som kan brukes både til dykking på vinteren og tyngre løft i sjøen.

Anlegg

Vi er i tillegg godt utstyrt på anleggssiden med Lavtrykk og høytrykk spylepumper, lensepumper, sveise/brenneutstyr, hydraulikkverktøy, strømaggregater, tykkelsesmålingsutstyr for stål, borhammere, kompressor 9 m3, flåter, undervannscooter og lettbåter.

Bilparken

Bilparken vår består av 5 varebiler og varehengere, skaphengere og båthengere. Bilparken vår sørger for adkomst til de mest fjerne og avsideliggende steder uten problemer.