utstyrspark

Vårt utstyr

Vi har et stort utvalg av forskjellig utstyr for å kunne tilpasse oss til det aktuelle oppdrag.

Dykkerbåt

Dykke-/arbeidsbåt på 40fot. Utstyrt med A-ramme, kran, vinsj og bauglem. Rigget for 2 stk slangedykkere ned til 50 mvs. Lys og videomonitorering for begge dykkere. Selvforsynt med høytrykk/lavtrykk pusteluft. Bygget iht. forskrift om utførelse av arbeid kap.26. Båten kan fraktes med lastebil.

Alutech arbeidsbåt

Dykke-/arbeidsbåt på 24fot med en bredde på 2,5m. Båten fraktes på henger, noe som gjør både transport og sjøsetting enkelt. Båten brukes også til ROV-kjøring pga. den gode dekksplassen

Polar Cirkel arbeidsbåt

Arbeidsbåt 18fot med 100hk

Dykkerflåte

Dykkerflåte 9×7,5 meter modul. Dykkestasjon i 10 fot container rigget for 2 stk. slangedykkere ned til 50 mvs. Lys og videomonitorering for begge dykkere. Selvforsynt med høytrykk/lavtrykk pusteluft. Bygget iht. forskrift om utførelse av arbeid kap.26. Container kan med enkle grep settes på dekk på andre fartøy dersom behovet melder seg. Flåtemoduler kan med enkle grep fraktes med lastebil

Mobil Dykkestasjon

Fiat Ducato skapbil 2012. Rigget for 2 stk slangedykkere ned til 50 mvs. Lys og videomonitorering for begge dykkere. Selvforsynt med høytrykk/lavtrykk pusteluft. Bygget iht. forskrift om utførelse av arbeid kap.26

Bilpark

Bilparken vår består av varebiler og varehengere, skaphengere og båthengere. Bilparken vår sørger for adkomst til de mest fjerne og avsideliggende steder uten problemer..

Dykkercontainer

Dykkestasjon i 20 fot container rigget for 2 stk.
slangedykkere ned til 50 mvs. Lys og videomonitorering for begge dykkere. Selvforsynt med høytrykk/lavtrykk pusteluft. Bygget iht. forskrift om utførelse av arbeid kap.26. Container kan med enkle grep settes på dekk på andre fartøy dersom behovet melder seg.

Anlegg

Vi er i tillegg godt utstyrt på anleggssiden med Lavtrykk og høytrykk spylepumper, lensepumper, sveise/brenneutstyr, hydraulikkverktøy, strømaggregater, tykkelsesmålingsutstyr for stål, borhammere, kompressor 9 m3, flåter, undervannscooter og lettbåter.

SEAMOR Rov

SEAMOR ROV er vår nye inspeksjonsenhet. Arbeidsdybde ned til 300m. Utstyrt med sonar, gripearm og farge/sort hvit kamera.